Poziv za nove članove/ice tima

Hej, pazi sad! Pokrećemo Stvar(a)oteku – prvu biblioteku stvari u Novom Sadu i Srbiji!

Treba nam pomoć. Znanje i veštine koje poseduješ možda su baš ono što će nam omogućiti da joj zajedno udahnemo život! Prijavi se i budi i ti deo CeROG tima!

Želimo da jačamo sebe, brže i zabavnije ostvarujemo svoje ciljeve i otvorimo vrata za nove članove. Zato te pozivamo da nam se pridružiš na nekoj od volonterskih pozicija u našoj organizaciji i budeš:

Poželjno je da imaš prethodno iskustvo u ovim oblastima (ali ono nije apsolutno neophodno), budeš komunikativan/na, radoznao/la, kreativan/na, prihvataš različitosti, odgovoran/na, spreman/na si za samostalan i rad u timu. Neophodno je da budeš punoletan/na.

Volontiranje ćeš obavljati u skladu sa potrebama, u našim prostorijama ili od kuće.

Nudimo ti da sa volontiranjem počneš 1.12.2019. i da se sa nama družiš do 29.2.2020., a i kasnije, ukoliko ti se dopadne. 

Nedeljno bi uložio/la 4 do 5 sati svog vremena, u skladu sa zadacima koje bismo zajedno postavili. Takođe, tokom celog procesa imaćeš supervizorsku podršku, a mi ćemo ti obezbediti sve što ti je neophodno da svoj posao obavljaš u skladu sa dogovorenim zadacima.

Rad sa nama pruža benefite i za tebe:

Ako misliš da je ovo prilika za tebe, onda baci pogled na kratak formular i popuni ga:

Konkurs je otvoren do 17. novembra 2019.

Ukoliko te još nešto interesuje slobodno nam piši, tu smo za sva pitanja. Kada se konkurs završi obavestićemo te o tvojoj prijavi i narednim koracima.

Puno sreće i jedva čekamo da se družimo!