Možeš nas podržati na neki od sledećih načina:

Doniraj predmet u zamenu za članarinu

Imaš li starih predmeta koji sede i čekaju da ih neko upotrebi? Donesi ih u Stvar(a)oteku i daj im šansu za novi život.

Šta bi to moglo biti? Neka velika stara šerpa u kojoj se pravila zimnica, a sada samo zauzima mesto… Društvene igre koje više ne igraš… Bušilica ili drugi alat koji je upotrebljen, a sada stoji na dnu neke police…Usisivač, mašina za mlevenje mesa, možda šator ili vreća za spavanje… Sve ovo nekom drugom povremeno treba.

Sakupljamo inventar biblioteke. Pomozi nam doniranjem svog predmeta koji ti nije potreban. Donesi predmet u Stvar(a)oteku i u zamenu ćeš dobiti članarine za sebe ili dragu osobu (u vidu poklon vaučera), u vrednosti doniranog predmeta.

 

Imaš neki predmet da nam doneseš? Super! Poseti nas tokom januara svakog četvrtka, petka i subote od 17-20h. Čekamo te!

*Predmeti za koje nemamo mesta i nismo u mogućnosti da ih primimo: garderoba (traži posebno održavanje koje ne možemo da organizujemo), knjige (već postoje biblioteke knjiga u gradu), kasete, CD, DVD (i mi volimo filmove i muziku, ali ovo prepuštamo drugima), ukrase za kuću (imamo malo prostora i želimo da ga iskoristimo za predmete koji su potrebni i korisni većini).

Uplati donaciju

Uplati donaciju na naš tekući račun i pomozi nam da pokrijemo deo troškova Stvar(a)oteke, kao što su: zakup lokala, grejanje, internet, telefon itd. Radujemo se svakom doprinosu.

Primer ispunjene uplatnice:

Ispunjena uplatnica donacija cerog

Volontiraj u Stvar(a)oteci

Sviđa ti se ideja i želiš da budeš deo nje. Pošalji nam imejl na: cerog.ug@gmail.com i pridruži nam se. 

Oko Stvar(a)oteke uvek ima nešto da se radi. Dobrodošle su sve veštine.

Svo vreme koje posvetiš mnogo cenimo. Kao zahvalnost za trud i vreme, dobijaš članstvo u Stvar(a)oteci.